Viscurry met Penne

De eerste week van het nieuwe schooljaar mocht deze heerlijke viscurry de spits afbijten. Penne met currysaus, pladijs, champignons, courgette een schijfje citroen. Een topper om het schooljaar goed in te zetten als je het mij vraagt. En ook mij kan je dit jaar terug achter de schoolbanken vinden. Ik schreef me in voor een koksopleiding in avondschool bij Spermalie. Alleen nog maar meer lekkers op komst dus!

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

 

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.