Vegetarische Lasagne

Dit is echt een overheerlijk veggie gerechtje. Ik ben echt een gigantische pasta fan, maar als ik dan voor deze zaligheden kies probeer ik er toch steeds zoveel mogelijk groentjes in te verwerken. Daarom staan vegetarische pastaschoteltjes bij ons regelmatig op het menu, overheerlijk toch? Dit is een vegetarische lasagne van courgette met ricotta. Eerlijk, simpel en lekker! Op en top zomerse smaken.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.