Tomate Farcie

Deze eeuwenoude klassieker ‘tomate farcie’ is een gerechtje dat iedereen nostalgisch doet terugdenken aan zijn kindertijd. Of dat is bij mij toch het geval, mijn mama zette deze heerlijke tomaatjes regelmatig op het menu. En regelmatig staan deze opgevulde groentjes ook bij mij op het menu, al geef ik er wel een serieuze Mexicaanse twist aan. Ik vul de tomaten niet alleen op met gehakt maar ook met rijst en heerlijk veel kruiden. We werken af met partjes limoen en een schepje zure room. Zo proefde je deze klassieker nog nooit!

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

 

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.