Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana klaar met pipe rigate, venkel en een pesto van salie. Of in het Vlaams, een stukje kalfsvlees gehuld in parma ham en afgekruid met een blaadje salie. Met als bijgerechtje een pasta met fijn gesneden venkel. En om naar eigen smaak toe te voegen nog wat pesto gemaakt van salie en geroosterde knoflook. Begin maar al te watertanden!

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Nieuw: Deze afhaaldag gemist maar je wil dit gerecht toch eens proeven? Vanaf 6 personen kan ieder gerecht ook aangevraagd worden voor een dag naar keuze. Afhankelijk van het seizoen en mijn planning kan ik jullie dan van het gerecht naar keuze voorzien!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.