Rozemarijnspiesje met Gegrilde Groenten

In dit gerechtje enkel en alleen pure smaken. Een spiesje van rozemarijn met pladijs, enkele schijfjes citroen en gegrilde groentjes. Alles op smaak gebracht met een klein beetje peper & zout. Een superlekker en gezond gerechtje!

Mijn afhaalgerechtjes vragen soms iets meer werk dan anders. Ik probeer altijd een goed evenwicht te zoeken tussen zo weinig mogelijk werk voor jullie en een zo vers en kwalitatief mogelijk product. Zo zijn bv. de krieltjes, courgette en rode paprika voor dit gerecht enkel nog op te warmen. Maar moeten de visspiesjes wel nog even het stoommandje in. (Of de pan of de oven wanneer jullie thuis niks voor handen hebben om te stomen…)

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

 

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.