Pompoen Tikki Masala

Pompoen tikka masala, voor deze versie ga ik met pompoen en kip aan de slag en maak ik dit superlekker stoofpotje dat zijn oorsprong vindt in de Brits-Indische keuken. Ik serveer er rijst en pitabrood bij.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is afhankelijk van het gerechtje.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.