Paksoi Stirfry

Deze afhaalmaaltijd heeft een iets onbekendere groente in de hoofdrol, de paksoi. Een groente uit de koolfamilie met groene blaadjes en spierwitte nerven. De bladeren doen een beetje denken aan spinazie terwijl de nerven van de kool juist heel sappig en smaakvol zijn.

In deze Stir fry komt dit kooltje zeer mooi tot zijn recht. In dit Aziatisch bordje vol groentjes kom je ook worteltjes, erwtjes, spekblokjes, gember, look en ei tegen. Afgewerkt met enkele gegrilde mini paksoi en wat sojasaus.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Nieuw: Deze afhaaldag gemist maar je wil dit gerecht toch eens proeven? Vanaf 6 personen kan ieder gerecht ook aangevraagd worden voor een dag naar keuze. Afhankelijk van het seizoen en mijn planning kan ik jullie dan van het gerecht naar keuze voorzien!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.