Opgevulde courgettes

Wie mij wat beter kent of me af en toe volgt op instagram, weet dat ik een eigen moestuin heb. Koken met mijn eigen oogst, snoepen van groentjes en fruit uit de tuin, … Ik vind het fantastisch! En wat vorig jaar starte met wat experimenteren, is dit jaar toch reeds uitgegroeid tot een moestuin van formaat, die me heel wat courgettes oplevert. Gele, ronde, gestreepte,… verschillende vormen en kleuren!

Opgevulde courgettes (uit eigen tuin, zolang de voorraad dit toelaat) met kalfsgehakt, ricotta, pijnboompitten en pesto. Een receptje geïnspireerd door een gezellig etentje met vrienden. Superlekker als ze net uit de oven komen of koud de dag nadien! Meestal moet je het eigenlijk helemaal niet ver zoeken om tot een heerlijk recept te komen!

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.