Mediterraanse granenbowl

Iedere lente wanneer we de eerste zon te zien krijgen, doet dat me steeds goesting krijgen in overheerlijke maaltijdsalades. Een grote portie groentjes, granen en een heerlijke pesto of dressing om het geheel smaak te geven. En dat is ook net wat ik met dit gerechtje voor jullie in petto heb.
Een mediterraanse granensalade om u tegen te zeggen. Courgetti, kerstomaten, pijnboompitten, granen, buffelmozarella en een homemade tapenade van zongedroogde tomaten. Alles gepresenteerd zoals op de foto en direct klaar om van te smullen.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Nieuw: Deze afhaaldag gemist maar je wil dit gerecht toch eens proeven? Vanaf 6 personen kan ieder gerecht ook aangevraagd worden voor een dag naar keuze. Afhankelijk van het seizoen en mijn planning kan ik jullie dan van het gerecht naar keuze voorzien!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.