Champignons & Linzen Bolognese

Een overheerlijke spaghetti Bolognese zonder vlees, kan dat? Bij deze versie met champignons, linzen en enkele geheime ingrediënten zal je het vlees in de saus absoluut niet missen! Bij ons thuis, proberen wij meer en meer vegetarisch te eten als het om doordeweekse maaltijden gaat, om zo ons vleesverbruik wat naar beneden te halen. In mijn omgeving merk ik dat meer en meer mensen dit beginnen te doen en te appreciëren, maar dan niet altijd goed weten wat ze in de plaats moeten klaarmaken. Deze Bolognese is alvast een goede start om dit eens te proberen! Ik wissel in de ‘Take-Away’ vegetarische, vis- en vleesgerechten af waardoor ik het jullie makkelijker maak om kennis te maken met die vegetarische keuken.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.