Carpaccio van Rode Biet

Een carpaccio van rode biet met geitenkaas en krokantjes van peperkoek.

Rode biet, je bent er meestal verliefd op of helemaal geen fan van. Maar dit gerechtje moet je echt eens proberen! Ik beloof je met het warme weer dat ze voorspellen, het zal een topper zijn! Ik serveer het met een salad in a jar. Wat zoveel wil zeggen als met een lekker slaatje!

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Ps: Je kan ook inschrijven voor de ‘take-away’ nieuwsbrief. Dan krijg je het gerechtje wekelijks in je mailbox op zondag.

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.