Bloemkoolcouscous

Deze afhaalmaaltijd is eigenlijk een klein beetje een ‘lelijk eendje‘. Maar wat deze salade mist aan esthetiek maakt ze meer dan goed met haar uitmuntende smaak.
Bloemkoolcouscous met komkommer, dadel, feta en kip. Afgewerkt met couscouskruiden, een klein beetje chili en koriander. Een heus feestje in de mond dus. En eigenlijk heb je helemaal niet door dat dit met bloemkoolcouscous is ipv gewone couscous. Daardoor is het gerechtje niet alleen lekker maar dus ook super gezond.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Nieuw: Deze afhaaldag gemist maar je wil dit gerecht toch eens proeven? Vanaf 6 personen kan ieder gerecht ook aangevraagd worden voor een dag naar keuze. Afhankelijk van het seizoen en mijn planning kan ik jullie dan van het gerecht naar keuze voorzien!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.