Aubergine met krokante ham

Een gerechtje met op en top Zuiderse smaken; in de oven gegaarde aubergines met krokante ham. De saus is gemaakt van kerstomaten, rode ui, kruiden en pijnboompitten. Voor erbij voorzie ik spaghetti en parmezaanse kaas. De spaghetti kan op aanvraag glutenvrij worden voorzien en de ham kan worden vervangen door zongedroogde tomaten voor een vegetarische variant.

Hebben jullie ook zin gekregen om eens te komen afhalen? Mijn gerechtjes plaats ik steeds op facebook op zondagavond. Bestellen kan tot en met dinsdagmiddag 14u. En afhalen kan op woensdag tussen 17u30 en 19u of op aanvraag op donderdagmiddag. De prijs is 10€ per persoon/portie.

Altijd welkom!

Nieuw: Deze afhaaldag gemist maar je wil dit gerecht toch eens proeven? Vanaf 6 personen kan ieder gerecht ook aangevraagd worden voor een dag naar keuze. Afhankelijk van het seizoen en mijn planning kan ik jullie dan van het gerecht naar keuze voorzien!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.