Talking Plates Cadeaubon (Christmas Give-Away Part 2)

Deze give-away is reeds afgelopen.

Als tweede give-away heb ikzelf ook nog iets fantastisch voor jullie klaar staan! Een cadeaubon voor 2 afhaalmaaltijden! “TREAT YOURSELF (or your loved ones) TO SOMETHING YUMMY”

Wat moeten jullie doen, om kans te maken op deze leuke prijs? 

✨ Volg @coconknits@talkingplates & @unica.terra_manu.vanherp op instagram. (Je kan klikken op de namen en dan kom je direct op het juiste profiel terecht!)

✨ Tag onder het berichtje op facebook OF onder het berichtje op instagram 3 vrienden waarvan je denkt dat ze ons nog niet kennen, maar die dit wel leuk zouden vinden! En vertel ons of je graag een krans of een veer zou winnen!

✨ Fingers crossed en duimen maar, en wie weet trekt onze onschuldige hand, jouw naam op zondag 23 december #underyourchristmastree

Er komt deze week nog één laatste give-away aan! Eentje in samenwerking met Manu Vanherp. Dus volgen maar!

Nieuwsgierig naar meer? Wil je graag een cadeaubon geven voor kerst of een andere gelegenheid? De cadeaubonnen zijn het hele jaar door te verkrijgen dus contacteer mij gerust voor meer info!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.