Christmas Give-Away Part 3

Deze give-away is reeds afgelopen. Maar er komen in 2019 nog 2 superfijne give-away’s aan in samenwerking met Manu en mezelf. Dus volgen maar!

Het laatste luik van de actie voor kerst, is er letterlijk eentje van sprekende borden! Manu en ik schenken een setje superleuke, handgemaakte keramiek weg.

“Unica Terra” staat voor handgemaakt, kwalitatief en uniek keramiek. Van tapasschalen tot koffiekopjes of interieurdecoratie. Jij bedenkt het en Manu maakt het! Doorheen de jaren vormde hij voor zichzelf wel reeds een herkenbare stijl.  En zijn favoriete kleurenpallet voor het gezellig tafelen bestaat uit een dieprode terracotta kleur en een blauw/groene ‘aqua’ kleur. Maar hij experimenteert voor jou maar al te graag met iets nieuws! Wil je niet alleen handgemaakt servies in huis halen, maar het ook zelf eens proberen maken? Ook dat kan, via het gloednieuwe iniatief ‘Kafé keramiek‘  Daar leert hij (of één van de andere creatievelingen) je graag de kneepjes van het vak in één van de vele workshops.

Wat moeten jullie doen, om kans te maken op deze leuke prijs? 

✨ Volg @coconknits@talkingplates & @unica.terra_manu.vanherp op instagram. (Je kan klikken op de namen en dan kom je direct op het juiste profiel terecht!)

✨ Tag onder het berichtje op facebook OF onder het berichtje op instagram 3 vrienden waarvan je denkt dat ze ons nog niet kennen, maar die dit wel leuk zouden vinden! En vertel ons of je graag een krans of een veer zou winnen!

✨ Fingers crossed en duimen maar, en wie weet trekt onze onschuldige hand, jouw naam op zondag 23 december #underyourchristmastree

Nieuwsgierig naar meer? Wil je graag een setje handgemaakt keramiek in huis halen? Of zelf eens je kans wagen aan het wiel en tips & trics krijgen van Manu? Contacteer hem gerust voor meer info of kijk even op de website!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.