Christmas Give-Away Part 1

Deze give-away is reeds afgelopen.

Ik kondigde op Instagram reeds aan dat ik nog wat leuks voor jullie in petto had! Om de samenwerking met Kelly van “Coconknits” te vieren, organiseren we samen nog een toffe give-away! “Coconknits” staat voor handgemaakte, superzachte wollen breiwerkjes. Van XXXL dekens om onder weg te dromen tot superzachte sjaals of interieurdecoratie. En het leuke is, dat je haar creaties niet alleen kan kopen in haar online webshop, maar dat ze ook heel vaak superleuke workshops organiseert.  Daar leert ze je de kneepjes van het vak onder begeleiding van een lekker glaasje wijn en overheerlijke hapjes (heel vaak “made by, yours truly”).

Binnen exact één week is het kerstmis en vieren we allemaal dit religieuze feest in familiale kring. We komen samen rond gezellige tafels, fonkelende kerstbomen en heerlijke maaltijden. Iedereen voegt in deze periode net dat tikkeltje extra gezelligheid toe aan zijn interieur. Ook het inpakken en zoeken van superfijne en originele cadeautjes voor je geliefden hoort voor velen bij deze tijd van het jaar!

En om jullie een handje te helpen aan zo een keileuk kerstpakje voor onder jullie boom, schenken Kelly en ik een prachtige, handgemaakte kerstkrans of macramé veertje weg. Een leuke extra toets voor je eigen woning of een fantastisch cadeautje voor je zus, mama, tante of die ene vriendin!

Wat moeten jullie doen, om kans te maken op deze leuke prijs? 

✨ Volg @coconknits@talkingplates & @unica.terra_manu.vanherp op instagram. (Je kan klikken op de namen en dan kom je direct op het juiste profiel terecht!)

✨ Tag onder het berichtje op facebook OF onder het berichtje op instagram 3 vrienden waarvan je denkt dat ze ons nog niet kennen, maar die dit wel leuk zouden vinden! En vertel ons of je graag een krans of een veer zou winnen!

✨ Fingers crossed en duimen maar, en wie weet trekt onze onschuldige hand, jouw naam op zondag 23 december #underyourchristmastree

Er komen deze week nog 2 superfijne give-away’s aan! Eentje in samenwerking met Manu en eentje van mezelf. Dus volgen maar!

Nieuwsgierig naar meer? Wil je graag een superzacht cadeautje of een fijne workshop cadeau geven voor kerst? Contacteer Kelly gerust voor meer info of kijk even op haar website!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.