Verrassingsfeest Lieven

Na het communiefeest van Boris, mocht ik in mei ook de catering van een heel andere gelegenheid voorzien. Eentje met een grote verrassingsfactor, want voor de 60ste verjaardag van Lieven, wouden zijn partner, dochter en zoon graag een feestje organiseren. En dat zonder dat hij van iets wist! Om niet door de mand te vallen met een overvolle frigo, schakelden ze hiervoor graag een handje hulp in. We kozen voor enkele hapjes bij het aperitief, een buffet met voor iedereen wat wils en een fantastische verjaardagstaart om af te sluiten. Het werd een heel gezellig feest met een geslaagde missie, een grote glimlach op het gezicht van de jarige!

Santé, op Lieven!

Ook feestplannen in het vooruitzicht? Geen idee waar te beginnen en graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.