The word is out

Koken is mijn passie, en vanaf nu kook ik met passie voor jullie!

Talking Plates was ooit enkel en alleen een blog, een virtueel plekje op het web, waar ik mijn creatieve ei kwijt kon. Maar sinds kort is Talking Plates veel meer dan alleen een blog. Vanaf nu kunnen jullie ook van mijn keuken proeven. Jullie kunnen bij mij terecht voor het organiseren van jullie feest of evenement. Als kok aan huis voorzie ik concepten op maat, tot in de puntjes afgewerkt. Ik creëer dus vanaf nu, naast mijn reeds bestaande online gastentafel, ook graag offline de ideale gastentafel. Afgaande op mijn reeds georganiseerde events richt ik mij momenteel op groepen vanaf 10 tot 35 personen. Heb jij een etentje in gedachten met meer of minder genodigden? Contacteer mij sowieso maar eens, misschien passen we daar dan wel een mouw aan!

Om het koken voor grote groepen wat in de vingers te krijgen kunnen jullie ook één maal per week bij mij terecht voor afhaalmaaltijden. Inschrijven hiervoor kan reeds in het begin van iedere week, dan post ik ‘wat & wanneer’ ik voor jullie ga koken. Afhalen van jullie huisgemaakte maaltijd kan op de dag zelf tussen 17u30 en 19uur, gewoon bij mij in mijn keuken!

Plannen om iets te organiseren? Graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!  

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

One Response to “The word is out

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.