Spring Brunch

De vogeltjes fluiten, de bloesems bloeien, de zon is van de partij en de mensen lopen gelukkig. Het lenteweertje is gearriveerd en het is zalig! We werden zelfs al getrakteerd op de eerste zomerse dagen met temperaturen tot 30°C. Tijd voor avondwandelingen op het strand, slippers en sandaaltjes maar ook voor brunchen in de tuin.

Voor deze brunch zorgde ik zowel voor enkele zoete gerechten als voor hartige salades. Ik haalde mijn favoriete koffiekoeken bij de bakker, en bestelde er mijn lievelings pistolets. Ook zorgde ik voor een grote lading zelfgemaakte ijsthee, zelfgemaakte confituur, choco en fruitsappen van bij de boer. Het was het ideale startschot van de lente! Kijk hieronder gerust even mee naar de foto’s en geniet van het mooie weer!

Ook plannen om een brunch te organiseren? Graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.