Small Brunch

 

Het allerleukste aan brunchen vind ik de vrijheid die een brunch creëert. Je kan eindeloos combineren tussen zout en zoet, gezond en wat minder gezond, warme en koude gerechten, … Zowel de kok als de gast hebben een enorme keuze en net die keuze is zo fijn. It is totally up to you!

Wat kijk ik al terug uit naar de zomer, naar buiten eten, buiten leven en naar feestjes in de tuin. Ik hou enorm van lange wandelingen in de kou met een dikke jas en muts aan, van ovenschotels en stoofpotjes, van gezellige avondjes in de zetel,… Maar nu heb ik het wel gehad met dat winterse weer! Laat die lente maar komen! Zo kan ik snel weer wat organiseren in open lucht!

Deze brunch was de allereerste brunch die ik ooit organiseerde. Maar ik had de smaak meteen te pakken. Een brunch met dichte vrienden, zeer last-minute samengesteld, maar o zo gezellig en o zo fijn. Samen genieten van lekker eten, nadien wat kubben en uiteindelijk ook nog wat genieten van de zon. Wat wil een mens nog meer?

Ook plannen om een brunch te organiseren? Graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

One Response to “Small Brunch

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.