Mom for president

My mother was my role model, before I even knew what that word was! 

Aankomende zondag, op 12 Mei vieren we onze “mama’s” over het hele land.  Op deze dag zetten we onze rolmodellen eens extra in de bloemetjes en verrassen we ze met een zelfgemaakte cake of een fijn cadeautje. Maar je moet natuurlijk niet wachten tot het moedertjesdag is om je mama te vieren. Dat kan gewoon het hele jaar door, toch?

Dat was ook wat deze familie dacht. Ze belden me op met de superleuke vraag om een etentje te organiseren ter ere van ‘de mama’. En het leukste van alles, ze wouden haar verrassen! Ze wist dus helemaal van niks! Zo gevraagd, zo besproken, zo gedaan. Op de dag zelf palmde ik hun mama’s keuken in en verzorgde een lunch met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en een dessertje. Zodat ze samen konden vieren, zonder omkijken, in hun eigen living, kleinkindjes en dutjes inclusief! 

Ze hadden ook nog een verzoekje; om het menu voor 2 personen aan te passen naar een vegetarische versie. Een uitdaging die ik met liefde aangenomen heb. En dan heb ik het niet over het weglaten van vlees of vis, maar ik wou hun ook echt een volwaardige ‘talking plates’ maaltijd geven.

Ook feestplannen in het vooruitzicht? Geen idee waar te beginnen en graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.