How it all started

Sinds 2013 ben ik begonnen met het regelmatig delen van foto’s van mijn lunch of avondmaal op sociale media. Ik was al langer gepassioneerd door lekker koken (en eten), maar het is pas in 2013 dat ik er af en toe een foto van ben beginnen delen. Dit had onwaarschijnlijk ook te maken met de toen groeiende populariteit van Instagram nadat het overgekocht werd in 2012 door Facebook. Maar dus ook door het feit dat ik meer en meer ging gaan experimenteren in mijn keuken. Mijn keuken is voor mij echt mijn ‘happy place’, de plaats in mijn huis waar ik het liefste ben. Een plek waar ik mij volledig kan ontspannen.

Heel regelmatig kreeg ik dan van vrienden of kennissen de vraag of ze eens mochten komen proeven of het receptje konden krijgen. Deze combinatie zorgde ervoor dat het idee is beginnen groeien om de blog te starten.

Af en toe nodigde ik dan ook eens enkele vrienden uit voor een gezellige avond bij ons thuis en dus uiteraard ook om te komen proeven. Wat klein begon groeide in 2016 uit naar iets groters. 

Nieuwsgierig geworden naar de rest van mijn verhaal? Lees verder in mijn volgende blogpost.

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.