Dinner with friends

Nothing brings people together like good food!

Niks zo gezellig als het uitnodigen van wat vrienden voor een etentje bij je thuis. En natuurlijk wil je jouw gasten graag in de watten leggen met lekkere, huisgemaakte gerechtjes, maar je wil er zelf ook dolgraag de hele avond bij zijn?! “Talking Plates to the rescue“; een half uurtje voor de gasten arriveren, installeer ik mij in jouw keuken en neem ik jou en je gasten graag mee op ontdekking in mijn culinaire wereld. Mijn passie voor koken & lekker eten vertaal ik in een menu op maat voor jou en je gezelschap. En op het einde van de avond, wanneer jullie voldaan nog even napraten, laat ik jullie achter met een propere keuken. Superhandig toch?!

Ook feestplannen in het vooruitzicht? Geen idee waar te beginnen en graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.