Communiefeest Boris

Enkele maanden terug maakte ik aan jullie bekend dat ik me in een nieuw avontuur wou smijten. Ik wist al lang dat koken me gelukkig maakt en dat het zonde was dat ik niet meer met deze passie aan het doen was. Van je hobby je beroep maken en dag in dag uit doen wat je graag doet, dat is toch stiekem ook jullie droom?! Vrienden en familie geloofden erin dat ik in mezelf mocht geloven en de sprong wagen.

Ondertussen werk ik reeds enkele maanden hard aan het opbouwen van mijn kleine onderneming. Ik profileer mezelf als hobbykok aan huis, verzorg wekelijkse afhaalmaaltijden en doe mijn uiterste best om jullie van (h)eerlijk eten te voorzien.

Dankzij de mensen die mij steunen en in mij geloven kreeg ik de afgelopen maanden ook reeds enkele mooie kansen. Kansen om ervaring op te doen, om te tonen wat ik kan en waard ben. Eén van deze opportuniteiten was het communiefeest van Boris. Hieronder neem ik jullie graag mee naar een dag vol lekkere hapjes, enthousiaste mensen en vrolijke kinderen. Een dag om niet snel te vergeten.

Nogmaals proficiat Boris en een welgemeende dankjewel!

Ook feestplannen in het vooruitzicht? Geen idee waar te beginnen en graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

2 Responses to “Communiefeest Boris

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.