Appetizer Mania

Sinds kort werk ik regelmatig samen met Kelly van “Coconknits” en bundelen we onze creatieve krachten. “Coconknits” staat voor handgemaakte, superzachte wollen breiwerkjes. Van XXXL dekens om onder weg te dromen tot superzachte sjaals of interieurdecoratie. En het leuke is, dat je haar creaties niet alleen kan kopen in haar online webshop, maar dat ze ook heel vaak superleuke workshops organiseert.  Daar leert ze je de kneepjes van het vak onder begeleiding van een lekker glaasje wijn en overheerlijke hapjes (heel vaak “made by, yours truly”).

Wie me ook op instagram volgt, had de foto’s hoogstwaarschijnlijk wel al eens zien passeren. Want morgen is het reeds de 7de keer dat ik lekkere hapjes mag maken voor de workshops.  Ik probeer steeds 3 hartige hapjes en 1 zoet hapje te voorzien, want afsluiten met iets zoets is altijd fijn! Voor deze avond zorgde ik voor een hummus van rode biet met zadencrackers, een toastje met mierikswortelcrème en rosbief, gerookte zalmpralines en mini paprika’s gevuld met couscous, rozijnen en nootjes. Om af te sluiten was er een stukje kaastaart met zandkoekjesbodem en exotische vruchten. Ook zin gekregen in zo een lekkere en gezellige avond? Kijk dan eens op de website van Coconknits naar de volgende data of organiseer zelf iets bij jou thuis, en kom langs voor ‘talking plates’ hapjes.

  

Ook feestplannen in het vooruitzicht? Geen idee waar te beginnen en graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.