A Brilliant Party

A dirty house is a sign of a brilliant party!

Wanneer vrienden je last minute vragen om de catering van een geweldig feest voor een 50-tal personen te voorzien, terwijl je eigenlijk met verlof bent, maar toch gewoon thuis was gebleven? Wel, dan doe je dat toch gewoon! 

En zo kwam het dat ik alweer voor een nieuwe uitdaging stond, catering voor een grote groep! Ik nam de sprong en bijna de volledige eerste week van mijn verlof kon je me terug vinden achter mijn kookpotten. We kozen voor een formule met een 6-tal koude en warme hapjes, een gezond buffetje en een dessert buffet om af te sluiten.

Mijn wederhelft kon je die avond terug vinden achter de dj booth en af en toe ook in de keuken voor de nodige helpende handen. En samen durf ik toch wel zeggen dat we er een geslaagd feestje van gemaakt hebben. Want wat deed het deugd om al die gelukkige en voldane gezichten te zien en om te horen dat iedereen het goed vond. Missie volbracht en op naar het volgende feestje!

Ook feestplannen in het vooruitzicht? Geen idee waar te beginnen en graag een handje hulp hiervoor? Contacteer me gerust voor een plan op maat!

Cynthia

Hallo, ik ben Cynthia, de schrijfster/blogger achter Talking Plates. Deze blog is er voor iedereen die net als ik dol is op koken, de wereld ontdekken en elkaar (culinair) inspireren . Laat jullie ogen genieten, vingers kriebelen en monden watertanden!

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.